ny_afghanhund ny_basenji ny_borzoi ny_cirneco ny_faraohund ny_galgo_espanol ny_greyhound ny_magyar_agar ny_saluki ny_skotsk_hjorthund ny_sloughi ny_whippet

LCK Svealand bjuder in till grundutbildning på distans

Under två kvällar i maj tänker vi koppla vi upp oss och köra en digital grundutbildning om det som reglerar Lure Coursing verksamheten. Vi kommer att gå igenom regler och anvisningar som gäller för LC-träningar och prov, olika funktionärsroller och vad som krävs av oss som LCK klubb och av deltagare och funktionärer för att LC-verksamheten ska funka.

Grundutbildning är obligatorisk för alla medlemmar som vill arbeta som funktionär vid träningar eller prov, men är även en bra grund för alla som vill fördjupa sig mer i lure coursing. Så oavsett om du vet att du vill utbilda dig vidare till LC-funktionär eller ej så är du välkommen att delta.

Plats: hemma framför en skärm med internetuppkoppling, via Teams

Tid: Utbildningen sträcker sig över 2 ggr: 17 maj 19:00 och 24 maj 19:00.

Hur: Vi kommer att skicka ut en inbjudningslänk till Teams några dagar innan första tillfället.
Till första tillfället behöver du som deltagare ha laddat ner och läst igenom Anvisningar för lure coursing.verksamheten och Regler för lure coursing-prov som finns på https://www.pklc.svvk.se/index.php/dokument/regler-anvisningar

Anmälan: Sker per mail till Karin Hurtig, lcksvealand@gmail.com, innan den 13 maj.

Antal deltagare: ca 10 st

Detta är första gången vi kör grundutbildning på det här sättet, men vi hoppas på att det kommer fungera bra, och att vi kan hålla fler utbildningstillfällen framöver. Så om du inte har möjlighet att vara med nu men väldigt gärna vill delta – är chansen stor att vi snart kommer att köra en vända till.